Välkommen till Tegelbruket E-sport!

På Tegelbruket bedriver vi just nu en e-sportsatsning dit du som är mellan 16-25 år och intresserad av e-sport kan ansöka. I vår verksamhet ingår du i ett lag där du och dina lagkamrater spelar och utvecklas inom ert spelande tillsammans med en coach.

Hos oss krävs ingen egen utrustning utan vi har ett utrustat e-sportrum på Tegelbruket. Gamingdatorerna är utrustade och formade för att kunna utöva e-sport på och till varje dator finns en gamingstol.

Vi har lag på olika nivåer, och vi försöker matcha med spelare med liknande erfarenhet. Man kan ansöka antingen som enskild spelare eller med sina vänner. Just nu har vi lag i Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Overwatch och Fortnite.

Precis som i vilken annan idrottsförening som helst betalar man medlemsavgift och i den ingår TB-kort och ett års gymkort. För att ingå i vår e-sportverksamhet finns ett krav på att fysisk aktivitet ska utövas ett par gånger/månaden. Vi erbjuder även våra deltagare gratis deltagande vid kost och hälsoföreläsningar samt ergonomikunskap.

Vill du veta mer?

Kontakta Ammar Al-Azawi via knappen nedan: