Lediga uppdrag på Tegelbruket

Tegelbruket är en ungdomsarena vi Örebroare bygger tillsammans och hos oss finns många olika typer av uppdrag att engagera sig i. Vi söker med jämna mellanrum alltifrån volontärer till arvoderade ledare eller anställd personal. Nedan listar vi aktuella lediga tjänster och uppdrag på Tegelbruket, Sensus, KFUM och andra aktörer som verkar i Tegelbruket.

Varje tjänst- och uppdragsbeskrivning har sina kontaktpersoner, vänligen kontakta dessa vid intresse.

Välkommen att bli en del av Tegelbruket!

Tegelbruket söker

Ta chansen och bli mentor – du kan förändra en ungdoms liv!

Vill du göra skillnad för en tonåring? Alla ungdomar är i behov av stöd och vuxna förebilder, vissa mer än andra. Har du fyra timmar över i månaden kan du vara det stödet – en vuxen kompis som lyssnar utan att ställa krav. Om det låter givande och intressant så är detta uppdraget för dig!

Mentor Sverige har många ungdomar i åldern 13-17 år som står i kö och vill ha en mentor. Vi behöver dig, dina kompisar, kollegor, familjemedlemmar – alla som är över 20 år har nu en möjlighet att göra en insats och samtidigt få hänga med en grym ungdom!

Mentor anordnar träffar då och då, där du kan träffa oss och få veta mer om om verksamheten. Kontakta oss eller håll utkik i vår kalender.

Har du frågor? Kontakta Ida på ida@tegelbruket.org.

Sensus söker

 

Inga tillgängliga tjänster eller uppdrag just nu. 

KFUM söker 

 

Inga tillgängliga tjänster eller uppdrag just nu.

Spontanansökan?

Vill du skicka in en spontanansökan?
Använd knappen nedan för att skicka ett mail till Unnur Tryggvadóttir Nordell hos oss: