Gå en kurs eller starta en cirkel!

Vad vill du göra?

På Tegelbruket kan du via Sensus starta en studiecirkel i nästan vad som helst,  tillsammans med andra med liknande intressen.

Vi har grymma ledare i hiphop, musikstudio, teater, foto/film, skapande/pyssel, DJ-kurs, gitarr, piano, låtskrivande och mycket, mycket annat!

Hör av dig till oss om vad du är intresserad av att göra, så sätter vi igång.

Gå in på sensus.se/kurser för att se aktuella kurser och studiecirklar, och hittar du inget som passar är det bara att kontakta oss så försöker vi ordna det du vill göra!

Vad är en studiecirkel?

I en studiecirkel är man minst tre personer och bestämmer tillsammans vad för något man vill utvecklas inom, göra eller lära sig mer av. Sensus är med och hjälper er med material, utrymmen, kunskap och mycket annat.

En studiecirkels innehåll kan vara i princip vad som helst – allt från att syssla med musik och lära sig filma/fota till saker som att läras sig sticka, bli bättre på att laga mat eller prata om livet.

En studiecirkel kan i princip handla om vad som helst – hör av er till oss med era idéer, inga idéer på studiecirklar är för konstiga!

Vill du veta mer?

Genom Sensus kan du tillsammans med andra skapa egna studiecirklar eller hoppa på roliga och intressanta kurser i olika ämnen som du intresserar dig av.

Kontakta oss eller kika på sensus.se/kurser