Konferera på en riktig mötesplats

Tegelbruket är ett stort hus, nästan 8000 m2. När vi har möjlighet hyr vi gärna ut våra lokaler. Vi har såväl konferens- och möteslokaler som passar de flesta sällskap, som större ytor såsom konsertlokaler. Ofta kan vi kopplat till en bokning  även erbjuda fika från vårt café, en rundvandring, eller någon av våra aktiviteter i huset. Se mer information om lokalerna nedan, och använd gärna kontaktformuläret till höger vid förfrågningar om pris och tillgänglighet

Tegelbrukets konferenslokaler

Multihallen

Multihallen är en av de större lokalerna vi erbjuder. Denna lokal lämpar sig för mindre utställningar och möten samt musik och och idrott.

Multihallen rymmer 300 personer och är en av våra populäraste lokaler. Den kan användas för såväl träning som föreläsning, större konferenser och konserter. Salen har speglar längs med östra väggen och är utrustad med ljud- och ljussystem. Det är också möjligt att bygga scen i olika höjder.

Rosa

Rosa är vår näst största konferenslokal. Lokalen har fått sitt namn från Rosa Parks för att hon 1955 vägrade ge upp sin sittplats i en buss till en vit man, när busschauffören krävde att hon skulle göra det.

Den dåvarande lagen föreskrev att svarta skulle lämna sin sittplats för vita. Händelsen utlöste Bussbojkotten i Montgomery som brukar ses som starten för den moderna amerikanska medborgarrättsrörelsen. Under 1950-talet arbetade Parks som sekreterare och ungdomsrådgivare i NAACP, National Association for the Advancement of Colored People.

Fadime

Fadime är en medelstor konferenslokal som är utrustat som ett digitalt mötesrum anpassat för Microsoft Teams. Lokalen har fått sitt namn ifrån Fadime Sahindal, född 2 april 1975 i Elbistan, Kahramanmaraş, Turkiet, död 21 januari 2002 i Uppsala, var en kurdisk kvinna, som mördades i Uppsala.

Oavsett vilken kulturell bakgrund man har bör det vara en självklarhet för varje ung kvinna att både få ha sin familj & det liv man önskar sig.

Oprah

Oprah är ett av våra mindre konferensrum. Rummet har fått sittt namn ifrån Oprah Winfrey, född som Orpah Gail Winfrey 29 januari 1954 i Kosciusko, Mississippi, är en amerikansk pratshowvärd, skådespelare, filmproducent, entreprenör och filantrop. Oprah hade en svår uppväxt. Hon växte upp i den då rasistiska delstaten Mississippi och blev våldtagen många gånger av en släkting. Istället för att må dåligt länge, ville hon hjälpa människor vilket hon gör varje dag numera, då hon skänker stora summor varje år till utsatta människor inom alla kategorier.

Vill du göra en bokning?

Fyll i bokningsformuläret nedan. Vid övriga frågor, kontakta bokningsansvarig Christer Wettéus:

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ punkt MM punkt DD
  • :
  • ÅÅÅÅ punkt MM punkt DD
  • :