Tegelbruksdagen 2024 - Ingen inspiration är för liten, ingen dröm är för stor!

Vi tror på att prata om ljuset och inte upplysa om mörkret. Med våren på ingång vill vi bjuda på ljusglimtar. Fokus för i år är de goda krafter som finns omkring oss. Vi vill berätta om hur enskilda människors handlingar kan förändra tillvaron, inte bara för individen, utan för oss alla. En dag med mycket känslor och skratt – kom och dela glädjen med oss!

Anmälan hittar du längst ned på sidan!

Moderator

BESTON KALEFA

Beston är alumn vid politikerskolan Höj rösten och arbetar som ungdomscoach med fokus på mänskliga rättigheter på Örebros största ungdomsarena Tegelbruket.

Som van föreläsare, utbildare, konferencier, moderator har Beston hållit i taktpinnen i allt från interna kompetensutvecklingsdagar hos myndigheter och organisationer till att vara konferencier på tillställningar som MR-dagarna och Pride-festivalen.

Årets talare

RISSA SEIDOU

Från Poliserna i våldsvågen

Rissa Seidou, områdespolis i Järva, högaktuell med ”Poliserna i våldsvågen” på TV4, deltar i ett samtal med Beston Kalefa, om vikten av det förebyggande arbetet. Som områdespolis och förebild, arbetar Rissa i nära samarbete med kommunen och andra aktörer i samhället med både brottsförebyggande och trygghetsskapande aktiviteter. Rissas engagemang sträcker sig bortom arbetstiderna, då hon även på sin fritid finns till för ungdomar. Du vill inte missa Rissa!

PELLE SANDSTRAK

Författare

Pelle Sandstrak, även känd som Mr. Tourette, är författare och benämner sig själv som ofrivillig ståuppkomiker. När han var i 20-årsåldern kom han till Sverige från Norge för att få hjälp och behandling för sina tvång och tics. 15 maj intar han vår scen under Tegelbruksdagen för att föreläsa om vägen från uteliggare och hemlös till firad föreläsare och författare.

Information

Datum: Onsdag 15 maj 2024
Plats: Tegelbruket, Lertagsgatan 2
Tid fysiskt deltagande: 08:15–13:00 (ink. fika och lunch)
Anmälan: Via formulär längst ned på denna sida
Sista anmälningsdag: Onsdag 8/5
Kostnad: 595:- ex. moms. Faktureras.

Moderator: Beston Kalefa
Program: Detaljerat program kommer ca en vecka innan evenemanget

Kontaktpersoner

Ladda ned digital inbjudan

Anmälan är nu stängd!